Susu

* Tietoa * Terveys * Horoskooppi * Pentukuvia * Muuta *

Kalat 19.2. - 20.3.

Kalakissat ovat hellyydenkipeitä, impulsiivisia ja erittäin nautinnonhakuisia nelijalkaisia olentoja. Ne etsivät ystävyyttä, mikä kestää läpi elämän, mutta ne tekevät valintansa tarkkaan.

Kalakissoilla on vain muutamia huonoja ominaisuuksia. Pienet kalat voivat tulla ärtyisiksi joskus, varsinkin jos eivät saa muita tekemään mitä haluavat. Mutta muutamilla lisäherkuilla ja hellillä silityksillä ne unohtavat "vääryydet" ja ovat ystäviä jälleen.

Joka tapauksessa positiiviset luonteenpiirteet vievät voiton. Kalat tietävät tarkalleen, miten käsitellä ympärillä olevat toteuttamaan asiat itselleen parhain päin. Ne eivät epäröi tekeytyä vähän sairaaksi, jos tuntevat jääneensä paitsi hellyydestä joskus. Mikään ei kalojen mielestä voita iltaa tutussa kodissa, istumassa rakkaan ruoanantajan polvella! Ne vain tuntevat suurta tarvetta hellään huomioon ja nauttivat mukavan kodin eduista. Lämmin ja pehmeä lepopaikka, makoisa ja vaihteleva ruokavalio, siinä on juuri ne asiat, mistä kalakissat pitävät kaikkein eniten. Jos Kalat joutuvat olemaan yksin pitkiä aikoja, kuumaveriset kalakissat "kasvavat" kylmiksi. Ne toivovat ihmiskumppaniensa pysyvän ympärillään koko ajan. Joten varaudu siihen, että käytät tarpeeksi aikaa kalakissojen kanssa olemiseen.

Nämä asiat kun toteutuvat, ei mikään voi tulla täydellisen yhteiselon väliin. Kalat palkitsevat hyvällä luonteellaan ja erinomaisella käyttäytymisellään.

Kalakissat tulevat parhaiten toimeen Härkä- ja Rapu-ihmisten kanssa, jotka yhdistävät vahvuuteen hellyyttä.