KUMMOT KISSAL ANNETA PILLERI

Paluu

Nost kissa sylihis ja pitel sitä vasemmal käsivarrellas nii ku pitelisisi last. Aset oikkia etusormi ja peukalo kissa suu molemmi puali ja paina helläst poskii samal ku pirät pillerii oikkias käres. Ku kissa ava suus, purot pilleri suuhu. An kissa sulkke suus ja nialast. Nost pilleri lattialt ja kissa sohvan takka. Pitel kissa vasemmal käsivarrellas ja toist homma. Hae kissa makuuhuanest ja heit pehmenny piller pois.

Ota uus pilleri pakkauksest ja pitel kissaa vasemmal käsivarrellas ja pirä kiin takajaloist lujaste vasemmal kärelläs. Pakot kissa leua auk ja tyännä pilleri suu takaossa oikkial etusormellas. Pirä kissa suut kiinne ja laske samal kymmente. Poimi pilleri akvaariost ja kissa vaatekaapi päält.

Huura pualiso sisäl pihalt. Polvistu lattial ja pirä kissa kiilattuna lujaste polvies väli ja pirä kiin etu- ja takakäpälist. Älä välit kissan matalast mouruamisest. Käske pualison pittä kiin kissan pääst lujaste yhrel kärel, samal ku tunket puist viivotint kissa suuhu. Liu'ut pilleri suuhu viivotint pitki ja hiaro kissa kurkku voimakkaste. Hae kissa verholauran päält ja ota uus pilleri pakkauksest. Pist muistilapul ylös uure viivottime osto ja verhoje korjaus. Lakase rikkoutune koriste-esinee takast ja lait ne syrjä myähemppä liimaust varte.

Kääri kissa isoo pyyhkesse ja pyyrä pualisoas makkaama kissam pääl nii, et sem pää juur ja juur näkky pualison kainalo alt. Pist pilleri mehupillin päähä, pakot kissan suu auk lyijykynäl ja puhal mehupillii. Varmist lääkepaketist, ettei pilleri ol vaaralline ihmisel. Jua klasi vet, et saat maun pois suustas. Lait laastari pualiso käsivartte ja pese veri pois matost kylmäl vetel ja saippual. Hae kissa naapuri pihalt.

Ot uus pilleri. Lait kissa kaappii ja sulje ovi kaulan kohralt nii et vaa pää jää näkyvi. Pakot suu auki jälkiruakalusikal. Ammu pilleri kissan kurkku kumirenksul. Hae ruuvimeissel tyäkalupakist ja kiinnit ovi takaisi saranoilles. Lait kylmäkompressi poskelles ja tarkist rokotuskortistas viimise jäykkäkouristusrokotukse päivämäärä. Heitä T-paita roskikse ja hae toine paita makuuhuanest. Soit palokunta hakema kissa puust tiän toiselt pualelt. Pyyrä antteks naapurilt, ku hää törmäs aitta päi väistäessäs kissaa.

Ota viimine pilleri paketist. Siro kissa etu- ja takakäpälä yhte puutarhalankal ja siro se kiin ruokapöyrä jalkka. Hae paksu näppylähanska vajast. Pakot kissa suu auk piänel jakoavaimel. Tyännä pilleri suuhu ja iso fileepihvinpala perää. Pirä päät pystyasennos ja kaara pual litra vet kurkku et pilleri huuhtouttu alas. Pyyr pualisoas viämä sut ensiapuasemal ja istu rauhallisest hilja kun tohtori tikkaa sormes ja käsivartes ja poista pilleri jämät oikkiast silmästäs. Poikke matkal huanekalukauppa ostama uus pöytä.

Soit eläinlääkäril ja pyyr kotikäyntti.

Tätä juttu tehres ei ol rikottu eläinte oikeuksi.

- sähköpostissa kiertänyttä -

Paluu