Coton de Tuléar, Kissi

* Tietoa * Harrastukset * Tulokset * Coton de Tuléar * Muuta *

KALENTERI

8.6.2010 koiratanssia Lemun keskustassa klo 16-18.

Kissin koulutukset

Arkitottelevaisuutta ja aktivointia
Koirakoulu.net:n pitämä koulutus pienen ryhmän toiveiden mukaisesti, 8 krt maanantaisin - 16.4. - 4.6.2007. Harjoituspäikkäri täällä. Uusin merkintä päällimmäisenä.

Tokoagi-kurssi
Turun Tokoagiteamin pikkupentukurssille pyrittiin, mutta tarpeeksi ilmoittautujia ei tullut, joten mentiinkin mukaan sekaryhmään, joka alkoi 10.10.06. Täällä päiväkirjamaisesti kirjoitusta kurssista ja harjoituksista ko. asiaan liittyen. Uusin merkintä päällimmäisenä.

Kissin osaamiset ja temput

Kissi on ollut tosi nopeasti oppivainen. Uudet asiatkin menevät melkoisella tahdilla "jakeluun". Varsinaisia tokoiluja ei olla tehty, mutta tokoagin osalta kontaktiharjoituksia kylläkin. En ole vaatinut, enkä tule vaatimaan sivulla kävelyä oikeassa paikassa tai noutoa tietyin säännöin. Tavoitteeni on saada koira vierelle tarvittaessa ja myös tuomaan esineitä käteen, kun hetki on oikea, asennoilla ei ole niin väliä.

Remmikäyttäytyminen Kissillä on ollut aika hyvin hanskassa itse asiassa luonnostaan. Tietyissä kohdissa (iso hätä) voi pientä vetämistä syntyä, mutta yleensä tämän kanssa ei ole mitään ongelmaa. Kissi ei myöskään ole vauhkona menossa tutustumaan jokaiseen vastaantulijaan, vaikkei näitä mitenkään pelkääkään - tutustuu kyllä mielellään, jos tilanne on tämä. Ulkoilulenkeillä ei vain kovin usein edes ketään tule vastaan. Pyöristä, autoista, jalankulkijoista Kissi ei välitä yhtään. Traktorit väistää pientareelle, mutta kulkee eteenpäin silti.

Eri osaamiset/temput: Ensimmäiset Kissi osaa hyvin, myöhemmät huonommin ja viimeisiä vasta harjoitellaan. Klikkaamalla sanaa, saat esiin selitystä ko. asiasta lisää.

1:
Istu ja Maahan, Seiso, Hyppy, Tassu, Odota, Reuna, Tänne, Ohi ja Yli, Väistä

2:
Alas ja Ei hypi, Vierelle ja Sivulle, Pyöri, Hauku ja Hiljaa, Kierrä, Hae ja Anna, Kiitos/Irti, Vapautussanat

3:
Hyppää, Tanssi, Kävele, Paikka, Peruuta, Kieri, Läpi, Anna pusu, Siksak, Etsi ja Missä, Ryömi, Kuollut