Kirjoita vieraskirjaan/Say your hello's here
Edellinen/previous Seuraava/Next

Nimi/Name: Pepsukka, Pipsukka
Paikkakunta/City: Espoo
Viesti/Message: Hei taas,

Olen huomannut, että meidän koira nauttii ja rakastaa musiikkia ja eristyisesti kanavaa kotimaiset iskelmät iskelmä kanavalta iskelmä.fi ja itsekkin unohdin, miten paljon musiikki on minulle merkinnyt.

T. Pepsukka, Pipsukka ja Kaisa Mäkäräinen
12.12.2010 18:00:01
Vastaus/Reply: Meillä ei niinkään koirat ole tiettyyn musiikkiin reagoineet, mutta taustaäänenä musiikki toimii hyvin.

Nimi/Name: Pepsukka, Pipsukka
Paikkakunta/City: Espoo
Viesti/Message:
Hei,

Olisin kysynyt neuvoa, että mitä tehdä kun koiramme Pepsukan tassut "tuoksahtelevat" vähän hikisukilta ja olisin tarvinnut neuvoa, että miten Pepsukkamme tassut saisi kuntoon, kun on varmaan vähän satuttanut niitä anturoita vai onko ne nystyröitä kun on juossut kovilla hangilla eikä ole osannut oikein varoa aikaisemmin.

Kiitos vastauksestasi:)

T Meidän Pepsukka
12.12.2010 16:28:39
Vastaus/Reply: Heipsan! Koirien tassujen ei tosiaan kuuluisi erityisesti tuoksahdella miltään, jos ovat puhtaat. Itse hoidan koirien tassuja leikkaamalla tylppäkärkisillä saksilla karvat anturoiden välistä mahdollisimman lyhyiksi (ettei niihin jää lenkeiltä mitään ylimääräistä kiinni niin helposti) ja lisäksi hieron tassuvoidetta aika ajoin. Pysyvät pienet varpaat, anturat näin kunnossa. Isommilla pakkasilla vedetön voide tassuihin noin puolta tuntia ennen lenkkiä (että ehtii täysin imeytymään ennen ulkoilua) auttaa myös pitämään anturoita lämpiminä. Mahdolliset haavaumat kannattaa puhdistaa hyvin ja hoitaa juoksevalla kädenlämpöisellä vedellä kuntoon. Jos näyttää siltä, etteivät ne parane, sitten on käynti lääkärillä paikallaan.

Nimi/Name: Anu Jokitalo
Paikkakunta/City: Espoo
Viesti/Message: Aivan ihanaa luettavaa. Täältä tulen löytämään paljon uusia asioita meidän Peppi/Pepsukka koirastamme:)

t Anu Jokitalo
11.12.2010 06:16:47
Vastaus/Reply: Kiitos, Anu! :) Anteeksi, etten ole aikaisemmin vastannut - on aika ihan hurahtanut siivillä eteenpäin, ettei ole tajunnutkaan...

Nimi/Name: Tessu
Paikkakunta/City: Hollola
Viesti/Message: Hienoa työtä ja TUTTUA,varsinkin tuo että kun laittaa itse jonkin suoraan ONKIN talo vinossa.
Itse asun perikunnan pientilanpäärakennuksesa joka rakennettu 1950 ja aina on jotain laitettavaa,viimeisimmät uhraukset tältä syksyltä:uusilikakaivo ja uusi lämpökattila
07.11.2010 03:21:15
Vastaus/Reply: Kiitos, Tessu! Vanhassa talossa tuntuu aina olevan joku paikka rempallaan - eikä työt tosiaankaan lopu kesken. Mutta nautitaan vanhassa talossa asumisesta ja sen tunnelmasta silti! ;D

Nimi/Name: sorella
Viesti/Message: Pistäydyin kotisivuillasi, myös englanninkielisillä (enjoyable indeed). Mikä suloinen pumpulipallo Kissi olikaan pentuna. Suloinen on vieläkin, mutta pikkuruinen pentu on aina erityisen ihana.
03.07.2010 07:26:50
Vastaus/Reply: Terveppä terve, Sorella! Kiva, kun piipahdit täälläkin. Tuo blogi on senverran helppo systeemillään, ettei tule enää niin päivitettyä näitä sivuja, mutta silloin tällöin. :) Kissi oli tosiaan ihana pikkupallero pikkuisena, mutta mikäs pentu ei olisi?

Nimi/Name: Eva
Viesti/Message: Hej. Riktigt bra sida du har! Jag var tvungen att bläddra i ditt språk engelska, eftersom jag inte talar finska mycket bra. Hur dina husdjur gå? Ta med ditt riktiga söt tjej Kadi. Och naturligtvis andra är underbara. Förhoppningsvis förstår ni mina skrifter. Jag är en finsk-svenska. Bye bye!
24.04.2010 10:15:54
Vastaus/Reply: Heijssan, Eva! Tack för dit lustiga ord. Jag är så dålig med svenska språket att jag har skrivit ingenting med det, ursäkta mig! Jag skriver i mit blog på engelska (också) av vårt livet med husdjur om du vill veta mer: http://familyhiironen.vuodatus.net

Jag förstår svenska bättre än jag skriver det på. Men i alla fall jag hoppas att du har den bästa sommaren att vänta! :D

Nimi/Name: noLinda
Paikkakunta/City: Salo
Viesti/Message: Mooi kaikille! Sanon heti näin aluksi, että nuo teidän kisuliinit ovat aivan ihania. Minulla itselläni ei ole lemmikkiä allergian vuoksi, mutta saatan hankkia kaloja. Naapurin kissaa käyn välillä katsomassa ja lainnuttaa vähän eläinkuumettani. Naapurimme kissa Sissi on aika samannäköinen kuin teidän Susu. Nimikin alkaa S-kirjaimella. Onko Susu muuten siamilainen? On niin sellaisen näköinen. Se meidän naapurin kissa ei ole, mutta näyttää myös aika siamilaiselta :D
18.04.2010 18:05:40
Vastaus/Reply: Moikka moi! Allergia kyllä hankaloittaa tosiaan lemmikkienpitoa, mutta hyvä kun sinulla on paikka, johon pääset välillä kissaa silittelemään. Kyllähän Susu paljolti näyttää siamilaiselta, vaikkakin on tosi pienikokoinen. Eikä ole rekisteröity.

Nimi/Name: Tiukuu
Paikkakunta/City: Karkkila
Viesti/Message: Terve, terve. Siis just minun makuuni nämä sivut! Aivan ihana tausta ja eläimetkin ovat niin syötävän sööttejä! Olen nähnyt monia eläinsivuja ja kirjoitellut kommenttejani niiden vieraskirjoihin, mutta nämä sivut, nämä painuivat mun mieleeni. Hyvää keväänjatkoa!
18.04.2010 17:59:10
Vastaus/Reply: Kiitos vaan kovasti kehuista, Tiukuu! Oikein upeaa keväänjatkoa sinullekin!

Nimi/Name: Tytti ja Milla
Paikkakunta/City: Jyväskylä
Viesti/Message: Kiitos terkuista ja mukava tietää, ettei vaiva ole muuta kuin ikävän sorttinen ja hoidettavissa, mietin pitkään mitä se on.
Aurinkoista Kevättä!
10.04.2010 21:16:52
Vastaus/Reply: Aina, kun lemmikillä on joku vaiva, se vaivaa silloin omistajaakin. On se sitten vakava tai ei. Nämä tassuttelijat kun eivät osaa kertoa, mistä sattuu, miten paljon ja miltä tuntuu. Tsemppiä teille - ja oikein iloista kevättä sinnekin!

Nimi/Name: Patsy Goodell
Viesti/Message: I happened upon your blog on google when I was looking for something and stopped to be welcomed by you and your lovely family. Have a wonderful day!
Patsy
09.04.2010 20:57:48
Vastaus/Reply: Thank you, Patsy, for your lovely words! You're always welcome! Have a beautiful day you, too! :)

Nimi/Name: Ienca
Paikkakunta/City: Jyväskylä
Viesti/Message: Hei taas. Haluaisin tietää, että harrastatko Susun kanssa mitään lajeja, kuten kissanäyttelyitä-, tai agilityä? Minä harrastan kissani kanssa agilityy ja se on siis tosi kivaa :----)
20.03.2010 17:55:46
Vastaus/Reply: Heipä hei! :) Ei harrastella Susun kanssa mitään varsinaisesti. Susu osaa kyllä sopivalla palkalla ja sopivan paikan tullessa antaa tassua ja istua pyynnöstä, mutta mitään sen kummempaa ei olla harrastettu. Kissanäyttelyt on pois, koska Susu ei ole rotukissa, vaikka rotukissalta näyttääkin. En kyllä ole sääntöjä enää vuosiin lukenut, mutta epäilen, ettei tähän ole tullut joustoja. Uskon, että agility on kivaa; sekä kissasta että sinusta!

Nimi/Name: Miia
Kotisivu/Web site: http://www.kotikone.fi/piksu
Viesti/Message: Kiitokset Onnitteluista !
Olipas ihana kortti - just mun värit:)
18.03.2010 07:39:51
Vastaus/Reply: Jostain kumman syystä nuo värit "kolahti" heti! =oD Nauttihan tärkeästä päivästäsi - ja risteilystä!

Nimi/Name: Mamma
Paikkakunta/City: Imatra
Viesti/Message: Hei! Ihanat lemmikkisivut. Meillä oli aivan Susun näköinen Iida-kisu (kotoisammin Iita) 18 vuotta, mutta viime kesänä jouduimme lupumaan hänestä. Iita oli tosi ihana ja oikein sylikissa ja ikävöimme häntä kovasti. Mistähän saisimme samanlaisen kissan?
28.02.2010 22:51:46
Vastaus/Reply: Kiitos! Susukin on sylikissa ja ihan mahdottoman kiltti. En yhtään ihmettele, että on ikävä. Jokainen kissa on kuitenkin aina omanlaisensa, vaikka ulkonäkö olisi sama, luonne taatusti silti eri. Toivottavasti löydätte itsellenne uuden, ihanan "verenpaineen laskijan" perheeseenne. Iita ei kuitenkaan unohdu, se on varmaa! =o)

Nimi/Name: Ienca
Paikkakunta/City: Jyväskylä
Viesti/Message: Hei. Ihanat sivut teillä ja mukavan paljon tietoa eläimistä. Jos sopii, voisitko kertoa Susu-kissasta vähän enemmän? :)
12.02.2010 16:48:59
Vastaus/Reply: Kiitos kehuista kovasti! Mitä haluaisit Sususta tietää enemmän? Ei sitä oikein näin osaa yhtäkkiä mitään lisätä... Blogista löytyy sitten näitä päivittäisiä sattumuksia (tietysti myös muiden kuin Susun).

Nimi/Name: Tiina
Viesti/Message: Mahtavaa, että olet laittanut muistiinpanot kursseilta nettiin!!
29.01.2010 15:03:16
Vastaus/Reply: Kiitos, Tiina! Mielestäni nämä ovat täällä parhaiten tallessa ja helpoiten selattavissa - avuksi toisillekin, jos jotakuta kiinnostaa. =o)

Edellinen/previous Seuraava/Next