Kirjoita vieraskirjaan/Say your hello's here
Seuraava/Next

Nimi/Name: Armin
Kotisivu/Web site: www.zoobio.fi
Paikkakunta/City: Berlin
Viesti/Message: Hei,
Nimeni on Armin Rolfes Olen Zoobio.fi -
verkkosivun yhteyshenkilö.
Olemme kiinnostuneita mainonnasta verkkosivuillanne. Haluaisimme keskustella
mahdollisuudesta sijoittaa bannereita, tekstilinkkejä tai kirjoituksia hiiroset.net –sivuillenne.
Jos olet kiinnostunut mainostilan myymisestä, lähetä minulle hintapyyntösi tai hinnastosi. Olemme myös kiinnostuneita muista mainosehdotuksista. Yhteistyöterveisin,Armin Rolfes
Zoobio GmbH, Berlin
pr6@zoobio.de
05.12.2016 12:21:06

Nimi/Name: Armin Rolfes
Kotisivu/Web site: www.zzobio.fi
Paikkakunta/City: Berlin
Viesti/Message: Hei,
Nimeni on Armin Rolfes Olen Zoobio.fi -
verkkosivun yhteyshenkilö.
Olemme kiinnostuneita mainonnasta verkkosivuillanne. Haluaisimme keskustella
mahdollisuudesta sijoittaa bannereita, tekstilinkkejä tai kirjoituksia hiiroset.net –sivuillenne.
Jos olet kiinnostunut mainostilan myymisestä, lähetä minulle hintapyyntösi tai hinnastosi. Olemme myös kiinnostuneita muista mainosehdotuksista. Yhteistyöterveisin,Armin Rolfes
Zoobio GmbH, Berlin
pr6@zoobio.de
05.12.2016 12:19:46

Nimi/Name: Maria Gustafsson
Kotisivu/Web site: Marian vuodenaikablogi
Paikkakunta/City: Salo
Viesti/Message: Elämänmakuisia juttuja blogisi täynnä, kiitos, kun jaksat niitä kirjoittaa! Ja mukava on lukea näitä juttuja
25.05.2014 13:15:56
Vastaus/Reply: Kiitos! =D

Nimi/Name: Kati
Paikkakunta/City: PoriTurku
Viesti/Message: Moro!

Toi sun "Turku-sanakirja" o kyl pori-murret kaikki kohdat eikä turu-murret lainkaa. Olen syntyperäne porilaine (27 vuat poris ja mu vanhemmat täys porilaisii) ja ny asunu turus kymmene vuat.

Esim.
Onpa kallis on poriks Nii paljo! Ja turuks Nimpal!

Tässä yks linkki mist näet esim. turun-murret!
http://www.studio55.fi/matkailu/article/pieni-turku-suomi-sanakirja/130208
11.01.2014 09:00:49
Vastaus/Reply: Hei Kati! Kuten tuossa murresivun lopussa lukee, nämä eivät ole minun keksimiä, vaan ihan sähköpostitse ihmisten toisilleen lähettämiä juttuja. Ei liian vakavasti otettavia. =)

Nimi/Name: Carla Rindell
Paikkakunta/City: Helsinki
Viesti/Message: Tuoksupelargonian pistokkaan istutuksesta etsin tietoa ja satuin näille sivuille. Jäinkin mielenkiinnolla lueskelemaan lemmikkienne esittelyjä. Mukavat sivut: ulkoasultaan selkeät ja värimaailma on miellyttävän yksinkertainen olematta kuitenkaan tylsä, kuvat ilmentävät hyvin sivujen sisältöä. Tekstit on hyvin kirjoitettu ollen sekä ytimekkäitä että informatiivisia ja vielä lisäksi lämminhenkisiä tarinoita. Kiitos.
09.09.2012 12:13:46
Vastaus/Reply: Kiitos, Carla, kauniista sanoistasi! Lämmittää kovasti mieltä, kun joku käy, tykkää ja vielä jaksaa kommentoidakin!

Reipasta syksyä sinne!

Nimi/Name: Minni
Kotisivu/Web site: http://www.tendea.fi/lemmikit
Viesti/Message: Voi että tuo Kissi on söpö tapaus! On itsellä vähän koirakuumetta ja pohdin vaihtoehtoja. Nuo pentukuvatkin on niin sööttejä.

Kivat sivut kaiken kaikkiaan, kun on juttua monelta aihealueelta.

Aurinkoista kesää!
24.05.2012 11:11:34
Vastaus/Reply: Kiitos, Minni! Onhan tuo - karvapörrö. Mutta myös liankerääjä ja roskaimuri. =D Kaikki koirat ovat pentuina aivan syötävän sööttejä. Meilläkin pentukuume vaivaa tasaisen epätasaisesti, mutta koitetaan nyt pitää tämä koiraluku tässä. :)

Aurinkoista kesää sinnekin!

Nimi/Name: Sanna
Paikkakunta/City: Joensuu
Viesti/Message: Hei! Kiitokset selkeästä koiran rähinä -artikkelista, vihdoinkin selvällä kielellä kirjoitettu ja todella informatiivinen juttu! Itselläni on aikamoinen remmirähisijä-russeli, kohta 2-vuotias, ja täytyy sanoa, että sain uutta toivoa koirani koulutukseen juttusi luettua. Aiemmin olen vain törmännyt "älä vain tee näin" ohjeisiin, mutta missään ei ole neuvottu selkeästi kuinka voisin koettaa päästä ongelmasta irti aluksi omin neuvoin, jos en heti ammattikouluttajalle halua. Ja omasta mielestäni ohjeet ovat loogiset, ja varmaan oman lisääntyneen itsevarmuuden myötä myös koirani alkaa luottaa minuun sen vartijana, ei toisinpäin... :) Kiitokset vielä kovasti!
01.04.2012 21:36:26
Vastaus/Reply: Hienoa, Sanna! Monet koulutusasiat voivat ollakin pienestä kiinni. Kun itse pitää päänsä kylmänä, eikä ala turhautumaan, vaikka joskus treeneihin menee aikaa (kuukausiakin toisinaan), niin jopa väärä koulutustapa voi tuottaa pikkuhiljaa toivottua tulosta. :)

Sitkeyttä, kärsivällisyyttä, toistoja, toistoja, toistoja. Ja tsemppiä, teille molemmille!

Nimi/Name: Tarja
Paikkakunta/City: Helsinki
Viesti/Message: Hei! Googlasin tuoksupelargoniaa ja eksyin sivuillenne. Olisiko mahdollista saada pelargoniastasi pistokasta? Yst.terv. Tarja Manninen
27.12.2011 20:34:10
Vastaus/Reply: Hei, Tarja! Valitettavasti oma tuoksupelakuu kuoli viime talvena. Oli liian kylmä paikka ikkunan vieressä. En ehtiny saada pistokasta itsellekään. Muutoin olisit kyllä saanut alun. Kirppareilta joskus voi saada pistokkaita tai jopa pieniä taimia. Pidän silmät auki.

Nimi/Name: Saara
Viesti/Message: Kyöstille paljon rapsutuksia! Toi meidän jo edesmenneen Villen mieleen ulkonäöllään. Olenkin jo kerennyt miettiä, että näenkö koskaan enää niin kaunista perhoskoiraa ja nyt näin :)
08.12.2011 15:25:09
Vastaus/Reply: Hei, Saara!

Kiitos! Kyösti kiittää myös! Tämän herran ulkonäköä on kyllä monet kehuneet, kun jossain ihmisten ilmoilla ollaan oltu, että komeahan se on. Taitaa tietää sen itsekin. =D

Nimi/Name: Mona
Viesti/Message: Hei!
Olin hyvin yllättynyt ja tyytyväinen kun satuin löytämään hyvät muistilistat, mitä kannattaa mätsäreihin ja näyttelyihin ottaa mukaan. Itse satun aina jotain unohtamaan ja viimetipassa kääntymään takaisin ennen lähtöä.
Tuo pennutusartikkeli oli täyttä asiaa ja siitä sai hyvän pohjatiedon ja tiivistyksen esimerkilliseen koirankasvatukseen. Vielä minunkin täytyy lukea kirjoja ja ottaa asioista selvää, mutta kyseinen kirjoitus selvensi jutun jos toisenkin.

Muutenkin oikein mukava sivusto täynnä kaikkea tutkittavaa. :)
06.11.2011 17:39:38
Vastaus/Reply: Hei Mona! Kiitos kauniista palautteestasi! Ajattelin tosiaan laittaa asioita yleisesti ylös, myös ihan omaksi muistilistaksi ja helpottamaan asioita. Toivon, että meillä jatkossakin pyörii näitä karvaisia otuksia taloudessa. :) Kiva, että löytyy hyödyllistä tietoa muillekin.

Reipasta koiramaista jatkoa!

Nimi/Name: Anne
Viesti/Message: Aivan ihanat sivut ja täynnä tietoa hauvavauvan arjesta, kiitos niistä. Meillä on neljän kuukauden ikäinen labradorinnoutaja hauvavauva uusioperheen pikkuisena, kun ihmislapset jo aikuisia ja omillaan. Molemmat koirarakkaita ja koiria ollut edellisissä elämissään. Aika taitaa kullata muistot, tai sitten tuo Riki on adhd, eihän ne pennut noin vallattomia ennen vanhaan olleet :D Jos vanhakin koira oppii uusille tavoille, niin ehkä me keski-ikäiset ihmisetkin vielä uudelleenopimme koiran tavoille tai opettamaan koiranpojan meidän tavoille. Lämmin kiitos sivuistasi, joiden avulla sain tietoa ja uutta intoa jatkaa eteenpäin. Ja kiitos vissiin myös Rikin puolesta, jos emäntä jaksaisi olla nalkuttamasta pissalätäköistä lattioilla ja pureskelluista kengistä!
11.08.2011 02:30:07
Vastaus/Reply: Hienoa, Anne, jos löysit lisää innostusta! Pennun kanssa täytyy vain olla sitkeä ja johdonmukainen. Ulkoiluja mahdollisimman usein, vielä kun ehtii ennen talvea opettamaan sisäsiisteyttä. Taitaa aikas monet pennut adhd:ltä tuntua, kun ovat energiaa pursumassa - sitten vastapainoksi voivatkin nukahdella toviksi hassuihin paikkoihin. ;)

Pureskeluun taipuvaiselle koiralle kannattaa jättää esille paljon sallittua pureskeltavaa: talouspaperirullia, vessapaperirullia, maitopurkkeja, koirien omia nahkarullia. Houkuttelevammaksi saa nuo rullatkin, jos sinne sisälle laittaa pienen makupalan ja sitten päät kiinni. Pieni apu elämään.

Pentuaika on aika äkkiä ohi, myöhemmin kuin ajanjaksoa miettii taaksepäin. Nauttikaahan yhdessäolosta ja yhteisistä puuhailuista! Energiaa koulutuspuoleen!

Nimi/Name: Paula
Paikkakunta/City: Vaasa
Viesti/Message: Tervehdys! Vuodatus.net:in sivuilta "eksyin" blogiinne ja halusin heti jättää viestin tänne vieraskirjan puolelle. Niin sympaattista, positiivista ja elämänläheistä luettavaa ja ihania lemmikkejä! Aurinkoista ja hyvää kevättä teidän koko porukalle, niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin perheenjäsenille! :)
24.03.2011 23:26:27
Vastaus/Reply: Kiitos, Paula, kauniista sanoistasi! Kyllä tällä laumalla aina kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, mutta onneksi pääasiassa ihan kivoja asioita. Oikein upeaa kevättä ja kesänodotusaikaa sinnekin suuntaan!

Nimi/Name: Leena
Viesti/Message: Hei ja kiitokset Mia Skogsterin koulutusjutusta! Meille on tulossa eka varsinainen palveluskoira (vielä emonsa masussa), ja etsin jo innostuneena tietoa koulutuksesta ja luen kaikenlaista. Hauskaa eläimellistä kevättä! t. Leena
26.01.2011 11:40:41
Vastaus/Reply: Hei vaan, Leena! Nämä koirien koulutusjutut ja muutkin käyttäytymiseen liittyvät asiat ovat kyllä tosi mielenkiintoisia! Onnea tulevasta uudesta perheenjäsenestä! Hyvä, kun olette jo etukäteen valmistautumassa pennun tuloon! Odottavan aika on pitkä, mutta kyllä se aika vain eteenpäin menee! Iloista kevättä sinnekin!

Nimi/Name: Sanni ja Windi-koira
Paikkakunta/City: Kuopio
Viesti/Message: Tosi hyviä vinkkejä teillä olen etsinyt todella paljon tietoa koirien pennuttamisesta ja täältä löytyi kaikki mitä halusin tietää. Kiitos!
09.01.2011 16:40:24
Vastaus/Reply: Heipä hei Sanni - ja rapsut Windille! Kiva, että löytyi jotain tarpeellista! =D

Nimi/Name: essukka
Viesti/Message: siis teidän perhe ja eläimet on niiiiiin ihqui <3
14.12.2010 19:38:18
Vastaus/Reply: Kiitos, Essukka!

Seuraava/Next